Retourneren

Je kunt de door jou bestelde artikelen binnen 30 dagen retourneren, mits ze ongebruikt en ongeopend zijn. Neem voordat je een artikel terugstuurt altijd eerst contact op met de klantenservice. Wanneer je een artikel terugstuurt dien je dit pakket altijd voldoende te frankeren. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden niet aangenomen.

Wanneer er sprake is van een productmankement of wanneer wij een onjuist artikel hebben geleverd, zullen wij de door jou gemaakte verzendkosten altijd terug betalen. Heb je zelf een verkeerd artikel besteld of wil je terugkomen op de aankoop, dan zijn de verzendkosten voor het terugsturen van de artikelen voor jouw eigen rekening.

Als er iets mankeert aan het door jou bestelde product raden wij je aan telefonisch contact (Tel: 085 – 060 8899) met ons op te nemen of een mail te sturen naar info@actiekabel.nl

Veelgestelde vragen over retourneren

Mijn bestelling voldoet niet.

Vervelend dat jouw bestelling niet naar behoren is geleverd. Wij raden je aan contact met ons op te nemen om een passende oplossing te vinden.

De kleur / maat van mijn bestelling is niet juist. Ik wil het artikel omruilen.

Als het blijkt dat je een artikel hebt ontvangen met de verkeerde maat of kleur is het mogelijk het om te ruilen voor een andere exemplaar. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag het juiste exemplaar te bemachtigen.

Hoe lang is de periode waarin ik kan retourneren?

Je kunt binnen 30 dagen een besteld product retour sturen. Hoe je dit moet doen valt te lezen bij “Wat moet ik doen om producten te retourneren?”

Wat moet ik doen om producten te retourneren?

Je hebt het recht jouw gemaakte bestelling te herroepen tot 14 dagen na de dag van ontvangst van de bestelling, bij VGA-HDMI hebben we deze termijn verlengt naar 30 dagen. Hieronder wordt uitgewerkt hoe het herroepingsproces bij VGA-HDMI.nl verloopt en welke voorwaarden hierbij gelden.

Om van u herroepingsrecht gebruik te maken, dien je de volgende stappen te doorlopen:

  • 1. Stuur een e-mail naar info@actiekabel.nl met jouw retouraanvraag.
  • 2. Vermeld het bestelnummer en jouw voor- achternaam in de e-mail.
  • 3. Je ontvangt daarna van ons een retourformulier, die je geheel ingevuld, bij de retourzending in de doos dient te sluiten. Naast het retourformulier voeg je ook een kopie van de pakbon bij de retourzending. Hier staat jouw bestelnummer op vermeld.

De te retourneren producten dienen geen gebruikssporen te bevatten, schoon en onbeschadigd te zijn. Verpak de producten altijd in de originele verpakking met alle daarbij behorende documentatie, snoeren e.d. Indien retour gezonden producten niet voldoen aan deze eisen, kan VGA-HDMI.nl een redelijke vergoeding in mindering brengen op het terug te betalen bedrag.

Er van uitgaande dat het product naar behoren is geretourneerd kunnen wij binnen 30 dagen na ontvangst van de retourzending het door jou betaalde bedrag terugstorten. Terugbetaling van het aankoopbedrag zal inclusief de verzendkosten van de heenzending zijn.

Heb ik garantie?

Natuurlijk heb je garantie op onze producten! VGA-HDMI.nl staat in voor de deugdelijkheid en bruikbaarheid van de aangeboden producten. Op alle producten, aangeboden in onze winkel, waarvoor geen garantieregeling vanuit de betreffende fabrikant geldt, wordt standaard minimaal 1 jaar garantie gegeven onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Uitgesloten van deze garantie regeling zijn normale gebruiksslijtage, gebreken veroorzaakt door verkeerd gebruik, van buiten komend onheil (waterschade, laten vallen, blikseminslag e.d.) of gebruik zonder de gebruiksinstructies in de betreffende handleidingen in acht te nemen.

Om een beroep te doen op de garantie, dien je de volgende stappen te doorlopen:

  • 1. Stuur je garantieverzoek naar info@vga-hdmi.nl of bel naar telefoonnummer: 085 – 060 8899. Bereikbaarheid: vanaf maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 16:00.
  • 2. Vermeld je bestelnummer en voor- en achternaam.
  • 3. Per e-mail ontvang je binnen 48 uur antwoord.

Als een garantieregeling van de betreffende fabrikant geldt voor een besteld product dan wordt deze nader uiteengezet in de garantie documentatie geleverd bij het product. Voor het inroepen van rechten onder dergelijke fabrieksgarantie raden we je aan eerst contact met ons op te nemen.

De bovenvermelde garantieregelingen laten jouw overige rechten op grond van de wet uiteraard ongemoeid.

Hoe snel wordt mijn geld teruggestort?

Mocht er na de verwerking van jouw retourzending een tegoed ontstaan, dan ontvang je hierover bericht en streven wij ernaar het bedrag binnen 14 dagen terug te storten op jouw bankrekening.